Dragersgilde Altena, meer dan dragen alleen

Ons kenmerk is meedenken, wat kunnen wij betekenen specifiek gericht op uw onderneming. Het organiseren van een uitvaart vraagt veel tijd van u als uitvaartondernemer. Met onze werkzaamheden kunnen wij u veel werk uit handen nemen.

Met ons ‘huismerk’, het dragen van de kist op de schouder, hebben wij naam gemaakt, een stijlvol en waardig afscheid. Dat is en blijft ons visitekaartje, onderscheid in kwaliteit.

Overbrengen en verzorgen van overledenen
U kunt een beroep doen op onze verzorgsters om de laatste zorg te verlenen aan de overledenen. Dit kan op ieder gewenste locatie. Ons streven is dat in deze dagen van overlijden tot en met de dag van afscheid de betreffende werkzaamheden door dezelfde personen worden uitgevoerd. Dit geeft rust en vertrouwen bij de nabestaande.

Gastheer en gastdame
Als rechterhand van de uitvaartleider zijn zij in staat zelfstandig verschillende taken over te nemen, zodat u zich kan richten op de hoofdtaken. Met onze kenmerkende manier van meedenkend werken dragen wij actief een steentje bij. Het organiseren van een uitvaart vraagt namelijk veel tijd en aandacht.

Chauffeurs m/v voor staatsie rijden
Dragersgilde Altena beschikt over nette chauffeurs m/v voor staatsie rijden. Mensen met gevoel voor het vak en stijlvol gekleed. Onzichtbaar aanwezig, maar altijd van waarde.

Zo willen wij voor u, uw onderneming en nabestaande van betekenis zijn.

Jan van Andel