Kist dragen bij uitvaart

Gewicht (in Kg.) Rijdende baar Schouder-dragen
< 140 6 6
> 140 6 8
> 170 8 X

* Onze dragers worden niet ingezet voor het dragen los in de hand.

Algemene voorwaarden:
Bij annulering minder dan 48 uur voor aanvang dienst zal 50% van de kosten doorberekend worden. Dit in verband met de wettelijke verplichte uitbetaling aan opgeroepen personeel en reeds gemaakte planningskosten

 

 

Met ons ‘huismerk’, het dragen van de kist op de schouder, hebben wij naam gemaakt. Onze dragers zijn representatief gekleed in grijs of zwart kostuum. Elk team van dragers staat onder leiding van een ervaren voorman. Bij aanvang van de uitvaart maakt hij zich direct kenbaar en bespreekt hij samen met de uitvaartleider wat er van de dragers wordt verwacht. Een stijlvol en waardig afscheid: dat is en blijft ons visitekaartje, onderscheid in kwaliteit.

Hoeveel dragers heb ik nodig?

In de tabel op deze pagina leggen we u uit waar u op moet letten bij de keuze voor het aantal dragers.

Mocht u twijfelen over het aantal in te zetten dragers kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag mee en zullen u adviseren wat de beste keus is in uw situatie.

Met genoemde gewichten wordt bedoeld het totale gewicht van de kist en overledene en eventueel aanwezige bloemstukken. Voor het schouder-dragen zijn er altijd minimaal 6 personen nodig, met minder is dit helaas niet mogelijk.

De genoemde gewichten in de tabel zijn mede gebaseerd op geldende regels vanuit de Nederlandse Arbowetgeving. Op deze manier kunnen wij gegarandeerd onze medewerkers op een veilige en verantwoorde manier hun werk laten doen.

Gewicht (in Kg.) Rijdende baar Schouder-dragen
< 100 4 6
> 100 – < 140 6 6
> 140 6 8
> 170 8 X
< 120 (dames) 6 X
< 120 (dames/heren team) 6 6

* Onze dragers worden niet ingezet voor het dragen los in de hand.